Меню
For Man
Про жіночність...

Про жіночність...

Знаєте чого чоловіку хочеться від жінки в першу чергу?

Повірте, це не секс та борщ. Хоча, безумовно, ці 2 пункта теж дуже важливі!
Але тягнуться вони до нас саме через нашу ЖІНОЧНІСТЬ!

Насправді все дуже логічно - чим більше її у жінки, тим сильнішим поруч з нею себе відчуває чоловік. Якщо мужність - це здатність долати перешкоди, сила і тиск, то жіночність - це розслабленість, теплота і м'якість.

Їх невимовно умиляє наша ніжна посмішка, коли ми червоніємо в їх присутності, просимо про допомогу, тим самим признаючи - що без них ми взагалі ніяк, не справимось! Така дівчинка для нього крихка та тендітна, її хочеться оберігати, захищати та балувати.

Чоловічий світ дуже жорстокий, вони постійно живуть у боротьбі, агресії та конкуренції. Тому прийшовши додому, їм так хочеться тепла, розуміння, спокою та домашнього затишку. Щоб манила сяючими очима, закликала рухом стегон і переливами дзвінкого голосу. Так вони переключаються та розслабляються, це дає їм сили зранку знову піти на свою особисту війну.

Жіночність - це не тільки про підбори, сукні та макіяж. Це про чуттєвість.

Знаєте, один чоловік якось сказав мені - найбільш сексуальна жінка для мене не коли вона в бойовому розфарбуванні, з супер-декольте та міні-спідниці. А коли вдома, з пучком на голові, без макіяжу і трішки заплакана після перегляду сумного кіно. Це зводить мене з розуму, вона тоді така вразлива, чуттєва і ніжна. Хочеться заобнімати, залюбити і просто з'їсти її в той момент.

Коли ж в жінки починають дзвеніти яйця, вона агресує, сперечається - вона в чоловічих енергіях і починає становити йому конкуренцію. А в їхньому світі конкурентів хочеться стерти в порошок. Справжній сильний чоловік поставить її на місце дуже швидко і з такою ж швидкістю згасне його цікавість.

Насправді кожна з нас народжується жіночною, це закладено в нашій природі. Але під тиском життя, в силу виховання чи обставин, багато хто з нас втрачає її.

Хороша новина в тому, що ми можемо це змінити, пропрацювати і повернутись до першовитоків. Тут головне бажання та чітке розуміння того, що чим жіночнішою та ніжною ви є, тим сильніші чоловіки поруч і тим кайфовіше життя!