Меню
For Man
Жінка з "прицепом"

Жінка з "прицепом"

Як же багато жінок бояться залишитись «розвєдьонкою» з дитиною через тупі стереотипи. «Для чого йому мої проблеми?» «Багато є шикарних жінок без дітей» «Для нього це буде чужа дитина».

Я впевнена, що зрілий, адекватний чоловік шукає не зручний варіант «без прицепа», а шукає кохану, партнера по життю, друга, свою людинку. І, якщо він закохається в жінку, в якої є дітки – це буде для нього тільки показником того, що вона може народжувати здорових дітей, виховувати їх і бути щасливою від того. Для свідомого та всебічно розвиненого чоловіка – це буде лише привід поважати її, захоплюватись нею та впевнено народжувати спільних дітей. 

Якщо чоловік боїться проблем, життя, вважає дітей тягарем, то це просто «не наш варіант». 

Жити в сім’ї заради дітей – це найбільша помилка, яку ти робиш. Це рівнозначно тому, щоб жити і не бути щасливою. Яка тоді вартість твого життя? Який сенс? «Повноцінна сім’я" для твоїх дітей? Впевнена? Це не егоїзм, це те, що повинна робити кожна людина. Кожна! Бути щасливою! 

Правило "стерпиться слюбиться" навіяно нам страхами наших мам та бабусь. А як же діти? А що люди скажуть? Та кому ти будеш потрібна? Та яка любов? Ой, дитино, що таке любов? Надивилась серіалів?

Багато в чому ми відстаємо від розвинених країн та їхнього сприйняття життя. Чоловіки-клієнти, які до нас приїжджають – не розуміють як наші чоловіки після розлучень можуть кидати своїх дітей. Виховання 50 на 50 – це найпоширеніший варіант закордоном. Дитина тиждень живе з батьком, а тиждень – з мамою, наприклад. А матеріальне забезпечення - це взагалі щось невід’ємне і обов’язкове завжди. І вони не бояться йти далі, прагнучи знайти своє кохання і мати щасливу сім’ю. 

Я вірю в те, що ми дійдемо до цього теж. І розлучення по причині «Я більше не люблю його чи її» буде абсолютно нормальною адекватною причиною. Тому що до цієї пори, коли мене питають: "А чому ти розлучилася зі своїм чоловіком?" Звучать догадки: Бив? Зраджував? Пішов до другої? Вживав алкоголь? А він допомагає грошима? Мені завжди хочеться посміхнутися, коли я чую це. Втратити почуття до чоловіка чи до жінки – це нормально і природньо. І ніхто у цьому не винен. І чим довше ти будеш жити без почуттів і думати, а як же ж сім’я, діти – тим більше ти урізаєш свого часу на повноцінне життя. 

Твої діти будуть щасливі, окремо від тебе, вони швидко виростуть і будуть мати свої сім’ї і твоя «збережена сім’я» не має такої великої ціни, як багато, хто думає. Не нав’язуйте дітям відчуття провини, що ви живете заради них. Вони завжди це відчувають. Ви маєте жити лише заради себе. Найважливіше, що є в сім’ї це ЛЮБОВ! Правда завжди проста і знаходиться на поверхні.